تبلیغات در اینترنتclose
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
در حال تازه سازی
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
صفحه اصلی آموزش آشپزیطرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
تعداد بازدید : 52
نویسنده پیام
admin
آفلاین



ارسال‌ها: 8
عضویت: 28 /1 /1392
تشکر شده: 1
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج



مواد لازم:

قارچ خرد شده=نصف لیوان
پیاز خرد شده=نصف لیوان
کره=۲ قاشق غذاخوری
شیر=سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل =به مقدار کم
آرد ذرت = ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج = یک کیلوگرم
پنیر خامه ای = ۱۱۵ گرم



طرز تهیه:


* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

* ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.

* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.
جمعه 30 فروردین 1392 - 15:26
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش




برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.