تبلیغات در اینترنتclose
طرز تهیه رب خانگی
در حال تازه سازی
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
صفحه اصلی آموزش آشپزیطرز تهیه رب خانگی
تعداد بازدید : 63
نویسنده پیام
admin
آفلاین



ارسال‌ها: 8
عضویت: 28 /1 /1392
تشکر شده: 1
طرز تهیه رب خانگی
طرز تهیه رب خانگی که کپک نزند



برای تهیه رب در منزل کافی است که گوجه را پس از شستن، چرخ کنید و بعد از صافی رد کنید تا تخم های گوجه... از گوشت گوجه جدا شود.
بعد آن را روی گاز بگذارید تا بجوشد. هنگامی که آب گوجه کاملاً گرفته شد و به جوش ریز زدن افتاد رب آماده است.
می توانید به رب نمک کم بزنید و می توانید زیاد نمک بزنید. نمک کم از کپک زدن آن جلوگیری می کند. اگر زیاد نمک بزنید، هنگام درست کردن غذا دیگر نمی توانید به غذا نمک بزنید.






طرز تهیه سس قرمز(کچاپ)

مواد لازم:

فلفل قرمز خرد شده=250 گرم
سرکه=دو قاشق سوپخوری
نمک=به مقدار لازم
پیاز خرد شده=1 عدد



طرز تهیه:


ابتدا فلفل و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآید. سپس به ظرف مورد نظر منتقل کنید. سرکه و نمک را به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآید. این سس برای غذاهای گوشتی و مرغ و سوسیس نیز مناسب است.
جمعه 30 فروردین 1392 - 15:25
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش




برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.